iOS app Android app
Roger Horbach
Verslag van de Sponsormeeting bij HC NOVA
2-4-2019  |

De sponsorcommissie ontving op vrijdagmiddag 22 maart de sponsoren van onze club voor een aangeklede netwerkborrel. Er waren veel nieuwe sponsoren bijgekomen en het werd hoogtijd dat club en bedrijven met elkaar nader kennismaakten.

De opening werd verricht door onze voorzitter, Ben Boekraad, waarin hij de gasten meenam in de nieuwe sportieve, maar ook maatschappelijke aspiraties van onze club. Een onderdeel vormde de feestelijke ondertekening van het samenwerkingscontract met Unicef.

Daarna volgde een inspirerende kijk op bierbrouwen door de directeur van de Gulpener Bierbrouwerij, de heer Jan-Paul Rutten. Nadat de gasten tijdens een ludieke Scooractie zich mochten ‘uitleven’ op keeper Georg Jacobs werd de avond afgesloten met een vriendschappelijke internationale wedstrijd van onze Dames 1 tegen de Dames 1 van de Aachener Hockeyclub. Deze werd door onze dames gewonnen met maar liefst 9-0!

Dank aan onze Hoofdsponsor Rabobank Zuid-Oost Limburg en alle andere sponsoren, Unicef, fotograaf Toine Aretz en alle dames en heren die bereidwillig hun medewerking hebben verleend aan deze fantastische sponsormeeting!

Groet van de Sponsorcommissie!

Bijlage: Persbericht HC Nova(1).pdf

HC Nova