Rabo Talenten Hockey Academie

Als vereniging willen we de volgende stap zetten die past bij onze ambitie om het hockeyniveau naar een hoger plan te tillen. Door extra trainingen aan te bieden waar de individuele hockeytechniek centraal staat proberen we dit doel te verwezenlijken.  

Dit seizoen zijn wij gestart met de Rabo Talenten Hockey Academie op zondagochtend. De academie is toegankelijk voor jeugdleden die bereid en gemotiveerd zijn om wekelijks hun hockeytechnieken te verbeteren. 

Omdat de Rabo Talenten Hockey Academie als extra faciliteit wordt aangeboden naast de reguliere teamtrainingen, zijn er extra kosten aan verbonden zijn. De kosten voor deelname bedraagt voor een heel seizoen 95 euro (ca. 20 veldtrainingen op zondagochtend van 1,5 uur).

De Rabo Talenten Hockey Academie is toegankelijk voor kinderen tussen de 9 en 16 jaar (E-achttal t/m B-jeugd). De training wordt gehouden op competitieweekenden elke zondag van 09.00 uur tot 10.30 uur.

Ben je ge├»nteresseerd om hier aan deel te nemen, meld je nu alvast aan. Stuur voor de aanmelding een mail naar [email protected]