iOS app Android app
Agenda
28-5 
Spelregelquiz
4-6 
Spelregelexamen
6-6 
Vrijwilligersavond
22-6 
Jongste Jeugd Slotda
22-6 
Mini Kampeerweekend
16-8 
Start EK Hockey Antw
24-8 
Internationaal A Toe
Hele agenda
Vandaag jarig
Roger Horbach
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

23-5-2019 | 
In verband met nieuwe teamindelingen en opgave van het aantal teams aan de hockeybond voor het komend seizoen, is het van belang dat we tijdig de lidmaatschapsopzeggingen ontvangen. Het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd aan het eind van het seizoen, ofwel per 30 juni. Wil je het lidmaatschap beëindigen dan dient, conform
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-5-2019 | 
Pas op voor tekenbeten!
 
Hoewel je op onze kunstgrasvelden niet direct teken verwacht, is er wel degelijk een risico op een tekenbeet.
Een tekenbeet kan vervelende gevolgen hebben, vooral als je er niet op tijd iets aan doet.
Daarom willen we het extra onder de aandacht brengen.
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

22-5-2019 | 
HC Nova sluit zich aan bij de beweging Op weg naar een Rookvrije Generatie , ook onze club wordt een rookvrije sportaccommodatie. 

Waarom doet HC Nova mee met de Rookvrije Generatie?
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

21-5-2019 | 
MINI KAMPEERWEEKEND 2019 Het is weer zover. Op 22 en 23 juni vindt het jaarlijkse Mini Kampeerweekend plaats. Het evenement van het jaar! Vele leuke activiteiten staan jullie weer te wachten.
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

20-5-2019 | 
Beste leden en ouders van leden, 
We hebben onlangs een enquete gehouden onder al onze leden, ouders van leden, en vrijwilligers. Met een respons van meer dan 30 % kunnen we zeer tevreden zijn, omdat het iets zegt over de betrokkenheid van iedereen bij HC Nova, maar ook omdat we nu echte conclusies kunnen trekken
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-5-2019 | 
Jeroen Regtop van FysioRegtop zal vanaf maandag aanstaande een gratis inloopspreekuur houden voor leden van HC Nova.  Van 19.00-20.00 is Jeroen aanwezig op de club om blessures te beoordelen en een eerste advies te geven. Aanmelden hoeft niet maar het is wel fijn als via www.regtop.nl/hcnova een berichtje gestuurd wordt.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-4-2019 | 
De sponsorcommissie ontving op vrijdagmiddag 22 maart de sponsoren van onze club voor een aangeklede netwerkborrel. Er waren veel nieuwe sponsoren bijgekomen en het werd hoogtijd dat club en bedrijven met elkaar nader kennismaakten.


Lees meer >>


Bijlage: Persbericht HC Nova(1).pdf
28-2-2019 | 
Afgelopen ledenvergadering gaf onze huidige penningmeester Anita Raets aan dat zij na dit seizoen gaat stoppen als penningmeester. Hierdoor is er een openstaande vacature voor een penningmeester. Deze functie willen we uiteraard zo snel mogelijk invullen Zodat de nieuwe kandidaat ruim de tijd heeft zich in te werken.

Lees meer >>
21-5-2019 | 
Onze toppers,  Nienke Jongen, Eva Veenstra , Famke Rozeboom en Lotte Haagmans hebben maandag 20mei  deelgenomen aan de 1e selectieronde voor het  Zuid Nederlands MC team. Nienke, Famke en Lotte zijn geselecteerd voor de 2e selectieronde.  Een ontzettend knappe prestatie waar we als club zeer trots op mogen zijn!
Lees meer >>

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren