Trimhockey

Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. 

Trimhockey is bestemd voor volwassenen vanaf 25 jaar die meestal één of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de vereniging of niet-hockeyers die op zoek zijn naar een leuke en gemeenschappelijke vorm van sportieve ontspanning. Ook (oud-)hockeyers die geen competitieverplichtingen meer willen hebben, zijn natuurlijk van harte welkom.

Belangrijk bij trimhockey is dat iedereen actief kan spelen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er wordt rekening met elkaar gehouden. De Trimhockeygroep bestaat uit een mixed groep van dames en heren.

Op verschillende hockeyverenigingen in Zuid-Limburg wordt Trimhockey gespeeld. Een aantal malen per jaar wordt de Trimkom georganiseerd waar alle trimhockeyers van de diverse verenigingen tegen elkaar spelen. Onder het genot van een hapje en een drankje is het vooral een sportieve en gezellige avond.

Lijkt het jou ook wat om te gaan Trimhockeyen? Kom dan op maandagavond om 20.30 uur eens kijken of je doet meteen mee.