HC Nova Vertrouwenspersoon

Tijdens de ALV van 17 november 2017 hebben de leden de Gedragsregels Seksuele Intimidatie aangenomen. Conform deze gedragsregels moet de club een vertrouwenspersoon aanstellen. De vertrouwenspersoon voor onze club is Hanne Vroemen.

Hieronder stelt ze zich voor:

Ik heb 36 jaar gehockeyd bij HCC Heerlen. Ik geef al jaren hockeytraining, vooral bij de F/E en D teams. Ik heb verschillende teams gecoacht en ik begeleid coaches die weinig hockeyervaring hebben. Tevens begeleid ik teams op het moment dat de teamspirit niet meer zo aanwezig is.

In mijn praktijk "Puur Zijn" begeleid ik kinderen en volwassenen in het leren ontspannen. Door steeds meer te ontspannen, komen ze dichter bij zichzelf en voelen ze steeds beter wat ze wel en niet willen. In kleine stapjes krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen en komen zo steviger in hun schoenen te staan. Voor meer informatie kijk op www.puurzijn.nl

Met vriendelijke groet,

Hanne Vroemen