iOS app Android app
Agenda
13-11 
Spelregelcursus JC1,
20-11 
Spelregelexamen JC1,
20-11 
Pietentraining
21-11 
Coachavond voor zaal
25-11 
Start zaalhockey tra
27-11 
cs+ workshop nr 3
1-12 
Start zaalhockeycomp
Hele agenda
Vandaag jarig
Gijs Horck
Handige links
Nieuwe teamindeling seizoen 2019-2020
5-7-2019  | 

De selecties voor verschillende eerste lijnsteams zijn afgerond en inmiddels zijn alle jeugd teams en senioren teams voor het nieuwe seizoen ingedeeld.

De teamindelingen zijn met de meest mogelijk zorg samengesteld. De TIPS, observaties langs de lijn, beoordelingen van coaches en trainers en met spelers/speelsters zijn dan ook extra belangrijk en waardevol geweest om te komen tot een zo goed mogelijke indeling.

De teamindelingen zijn terug te vinden in de app en op de website. Je dient wellicht wel eerst uit te loggen en opnieuw in te loggen.

Na het bekendmaken van de teamindeling vragen wij leden, ouders om niet direct inhoudelijk te reageren.

De TC is graag bereid, na de vakantie op donderdagavond 22 augustus van 19:00 -21:00 uur, desgewenst vragen te beantwoorden over deze teamindelingen.

Om eventuele wachttijden te voorkomen en je goed te woord te kunnen staan, vragen we je uiterlijk voor maandag 19 augustus een aanmelding voor deze inloopavond per mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, team en korte omschrijving van je vraag/opmerking.

Start competitie volgend seizoen:
De eerste competitiewedstrijd is op zaterdag 7 september 2019

Start trainingen:
De reguliere trainingen start, voor alle teams, in de week van maandag 19 augustus. Het voorlopige trainingsschema zal in week 28 zichtbaar op de site zijn.

De TC


terug naar vorige scherm

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren